Sesderma Reti Age Liposomal Serum

Ett tilltalande val för de som vill ha en bra hudvårdsprodukt är ansiktsserumet lipsomal av Sesderna som är en produkt som är omtyckt av de som gillar hudbehandlingar som har en föryngrande effekt med hjälp av vitamin A. Trots att det anses vara ett bra ansikttserum med retinol så finns det vissa recensioner där användaren jämfört dess pris och effekter och det inte visat sig vara gynnsammt. Det kan vara bra att påpeka att när det gäller anti-ageing ansiktsserum så är Sesderma Reti Age inte det enda valet som finns. Den verkar dock vara ett av de mest populära, vilket är anledningen till dess höga placering i rankningen. Se hur detta ansiktsserumet fungerar och och vilka fördelar det har på huden. Kommer det bli din favorit?

RECENSION AV SESDERMA RETI AGE LIPOSOMAL SERUM 

Har din hud åldrat och blivit kopparfärgad? Har det blemmor på grund av missfärgningar? Orsakerna till använding av Sesiderma ansiktsserum innefattar pigmenteringsfläckar (dvs melasma), lös hud, aktinisk keratos och torrhet. Denna hudvårdsprodukten rekommenderas däremot inte till gravida kvinnor på grund av dess höga koncentration av retinol då det orsakar solkänslighet. Läs visare för att lära dig mer om Sesderma ansiktsserum.

Storlek: 30ml

Ingredienser och känsla:

Sesderma ansiktsserums främsta egenskap är dess retinol i tre former som blandats ihop till en formula med retinol, retinyl och retinaldehyd. Deras molekyler har inkapslats i nanosomer som förenklar penetration. Man bör vara medveten om att vitamin A i sin renaste form inte alltid är bra för huden eftersom det kan orsaka solkänslighet. Förutom vitamin A innehåller Sesderma ansiktsserums formula även vitamin E, peptider, coenzym Q10 och syror som bland annat ger en lättare exfolieringseffekt. 

Överskottet av ingredienser gör serumet rätt så tjockt och även klibbigt. Det är inte heller en helt naturlig produkt eftersom det innehåller flera syntetiska ämnen, men som faktiskt inte spelar någon stor roll för de flesta. Men de som har känslig hud kan dock få hudirritationer.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Det är lätt att applicera Sesderma Reti Age ansiktsserum och alla som vid något tillfälle använt en sådan produkt bör kunna använda den utan problem. För att applicera den behöver man placera ut några få droppar av serumet på ansiktet och massera in dom med fingertopparna. Att försiktigt badda huden är också rekommenderat. Tillverkaren föreslar att man ska följa upp med en SPF 50 efter serumets applicering för att skydda mot de negativa effekterna som soljus kan orsaka.

När det används korrekt och när bruksanvisningarna i bipacksedeln följs ordentligt så kommer Sesderma att förhindra hudens åldrande. Fast om huden redan har fina linjer kommer produkten behöva lite mer tid för att föryngra och förbättra hudens elasticitet. Vilka är de första effekterna? Vid daglig använding förbättrar Sesderma Reti Age hudens fuktbalans och håller kvar fukten längre som gör att mkan få känslan av fastare hud. Denna produkten har dessutom antioxidativa egenskaper som betyder att den förebygger oxidativ stress och försenar hudens för tidiga åldrande. Å andra sidan så är detta ansiktsserumet inte passande för alla hudtyper, särskilt inte för känslig hud.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

  • förhindrar för tidigt åldrande av huden
  • ger tillfredsställande resultat när det gäller återfuktning av huden
  • steril och behändig droppare för serumets applicering
  • härlig doft som gör appliceringen trevlig
  • innehåller hela tre former av retinol
  • föryngrar huden, men effekterna tar tid
  • innehåller många ämnen som huden dagligen behöver

Nackdelar:

  • hög koncentration av retinol kan orsaka solkänslighet
  • serumets applicering måste följas upp med SPF 50
  • konsistensen är klibbig som hämmar appliceringen litegrann
8.5 BETYG

Ingredienser:
9
Effektivitet:
9
Lätt att använda:
10
Kvaliteten jämfört med priset:
8
User Rating: 4 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar