Farsali Unicorn Essence Antioxidant Serum

Det här är ett förskönande ansiktsserum som blev en hit på social media. Farsali Unicorn Essence behövs egentligen inte introduceras då den utan tvekan rätt snabbt blev en bästsäljare. Den blev dock inte detta på grund av sin effektivitet utan på grund av dess rosa färg och konsistens som påminner om enhörningstårar som fick tjejer att älska denna produkten. Magin i det hela fick Farsali att bli ett av de mest populära ansiktsseurmen för brightening. Men trots att skönhetsbloggare och influencers berömmer dess effektivitet så verkar det som att detta ansiktsserumet inte tjänar sitt syfte så väl när det gäller daglig hudvård. Läs vidare för att se varför ett av de mest bäst säljande ansiktsserumen inte nödvändigtvis är det bästa valet, särskilt om man vill få synliga resultat.

RECENSION AV FARSALI UNICORN ANSIKTSSERUM

Saknar ditt utseende lyster och ser trött ut? I så fall kan Farsali Unicorn Essence ansiktsserum med brightening egenskaper hjälpa dig, men det är bäst att du använder det som en primer för sminket istället för en intensiv hudvårdsbehandling. En bra nyhet är att serumet kan användas på alla hudtyper särskilt på de vars utseende saknar lyster med ojämn hudton. Här kommer en recension av Farsali ansiktsserum där du kan ta del av lite grundfakta om denna produkten. 

Storlek: 10/30 ml 

Ingredienser och känsla:

Det som tillverkaren framför är den vattenbaserade och 100% oljefria konsistensen som ska vara en perfekt lösning för fet hud som är benagen att få seborré. Sanningen är dock att detta serumet inte är det enda vattenbaserade serumet som finns tillgängligt och det är något som man bör vara medveten om. Annars så innehåller formulan vitamin A, C och E som är utvvunna från superfrukter. Vilka är då dessa? Jo det är en sammansättning baserad på dessa tre naturliga ingredienser: acaibär, gojibär och blåbär. Dessa tre bär förser inte bara huden med näring utan ger även detta ansiktsserumet dess magiska färg.

Den rosa färgen av Farsali serumet är nog ändå det som fashinerar användarna mest av allt. Det är utan tvekan detta som får det här serumet att stå ut i jämförelse med andra produkter som finns tillgängliga på marknaden just nu. Dessutom innehåller detta serumet framhävande partiklar som också ger denna produkten en fantastikt egenskap. Eftersom dess konsistens är rätt klibbig så kan vissa användare uppleva det lite jobbigt att applicera serumet.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Farsali ansiktsserum kan appliceras på några olika sätt: dagligen (genom att massera in några droppar ihuden morgon och kväll), som en primer för sminkning ( genom att badda in några droppar innan man applicerar en foundation), eller som en bevarare för ögonskuggan (en droppe av serumet kombinerat med ögonskygga förlänger dess varaktighet och förstärker även färgen). Så hur är effekten av ett så mångsidigt ansiktsserum som Farsali Unicorn Essence?

Först och främst så är detta serumet en riktigt bra smink primer – den preppar huden för färgad kosmetika och förbättrar dess varaktighet. Dessutom så skyddar den från skadlig påverkan som huden stöter på dagligen. Farsali Unicorn Essence är även välkänt för att ge ansitket lyster, och därför så har vissa anväåndare nämnt att de bara använder ansiktsserumet som en highlighter eftersom den inte passar som en hudvårdprodukt för dem. För övrigt så är dess lista på ingredienser inte lika riklig som andra serum tillhörande samma prisklass. Det är därför svårt att prata om Farsali Unicorn Essence som om det vore en hudvårdsprodukt för daglig använding då den funkar mycket bättre som en sminkprodukt.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

 • extrakt från vitaminrika superfrukter i sammansättningen
 • serumet är lätt eftersom det är vattenbaserat
 • innehåller skimrande partiklar som ger en highlighting-liknande effekt
 • kan appliceras på alla hudtyper
 • funkar väldigt bra som en smink primer
 • kan appliceras på olika sätt
 • kan användas som en bevarare av ögonskuggan

Nackdelar:

 • många anser att produkten fokuserar för mycket på utseendet istället för innehållet
 • serumet fungerar mycket bättre som en smink primer
 • serumet ger inte en föryngring på djupet av huden
 • för dyr i jämförelse med dess effekter
 • den klibbiga konsistensen kan hämma appliceringen

6.7 BETYG

Ingredienser:
9
Effektivitet:
5
Lätt att använda:
8
Kvaliteten jämfört med priset:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar