La Mer Revitalizing Hydrating Serum

Det sägs att detta är det dyraste ansiksserumet som någonsin lanserats på marknaden. Detta serumet går inte att utesluta från denna rankningen då det är en favorit hos alla fans av lyxig hudvård. La Mer Revitalizing Hydrating Serum kommer i en fantastiskt låda derkorerad med jättefina illustrationer som verkligen imponerar. Dessvärre är de många negativa recensionerna om La mer ansiktsserum inte det bästa exenplet på tron om att ett höre pris och imponerande förpackning alltid går hand i hand med en effektiv hudbehandling. Se själv om La Mer Revitalizing Hydrating Serum är en produkt för dig eller om det är en bättre ide att skaffa något billigare alternativ (som oftast är bättre).

RECENSION AV LA MER ANSIKTSSERUM

Behöver din hud förnyelse och återfukning hela tiden? La Mer ansiktsserum är utformat för att ta hand om dessa hudproblem – den ger huden nytt liv genom att förse den med helt utbud av närande ämnen. Sammansättningan sägs vara skonsam mot alla hudtyper, fast många recensioner antyder att den inte passar bra för väldigt problematisk- samt vuxen hud. Du finner mer information om La Mer ansiktsserum här under.

Storlek: 30 ml

Ingredienser och känsla:

Med ett så lyxigt och dyrt ansiktsserum som La Mer Revitalizing Hydrating Serum är så är det en bra idé att kolla lite närmare på dess ingredienser. Serumet sägs förbätta huden med hjälp av ämnen som härrör från havet som blandats ihop till en så kallad Miracle Broth. Denna blandning har sedan kombinerats med det uppfriskande och så kallade The Deep Hydration Ferment. Vad mer innehåller serumet?  Jo, det verkar även ha en kombination av alger (gröna, bruna och röda) samt koncentrat av lime te som har kraftigt antioxidativa egenskaper. De som förväntar sig guldpartiklar i denna dyrbara produkten kommer bli besvikna.

En fördel med La Mer ansiktsserum är dess lätta konsistens som gör det till en effektiv huvårdsprodukt. Den har även en trevlig svag doft som förbättrar applicerings upplevelsen. Den överrumplar inte ansiktet och täpper inte igen hudporerna så länge du inte applicerar den för mycket.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Behöver man applicera detta dyra ansiktsserumet på ett annorlunda sätt? Faktiskt inte, då appliceringen av La Mer serumet är enkelt och bekvämt. Produkten ska appliceras på renad och tonad hud på ansiktet, nacken och bröstet. Det räcker med ett par droppar av ansiktsserumet per applicering för att pigga upp huden och behandla den morgon och kväll. Vilka fördelar får du av att börja använda La Mer i din hudvårdsrutin?

Först och främst är detta ett ansiktsserum som ger huden en energi kick som främjar huden naturliga förnyelseprocess. På detta sättet blir huden len och frisk vilket ger huden ett bättre utseende. Dessutom förbättras även hudens återfuktning som är till fördel för produkten. (Kom ihåg att hudens fuktnivå minskar med åldern, särskilt om huden ofta utsätts för solen.) Visare så har La Mer serumet även rätt bra antioxidativa egenskaper vilket gör att den  skyddar huden från för tidigt åldrande. Med tanke på alla dess fördelar så är det ändå bra att fundera på om inte samma effekter kan fås med hjälp av billigare produkter.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

  • ansiktsserumet rekommenderas för alla hudtyper
  • tålig och vacker förpackning
  • har antioxidativa egenskaper och skyddar huden
  • förbättrar hudens fuktnivåer
  • lätt och okomplicerad applicering

Nackdelar:

  • priset är utan tvekan för högt
  • produkten är inte så effektiv som priset får en att tro
  • lång väntan innan de första effekterna syns
6.3 BETYG

Ingredienser:
7
Effektivitet:
6
Lätt att använda:
8
Kvaliteten jämfört med priset:
5
User Rating: 3 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar