Felfritt ansikte på ett svep. Lär dig praktiska knep och få hud med lyster

Behöver du se ditt bästa ut inför ett viktigt möte? Var du uppe för sent (det händer oss alla!) och nu skvallrar huden om det? Vi kan ge dig råd om hur du snabbt kan fixa och göra huden på ansiktet vacker igen. Lär dig några praktiska knep från världskända makeupartister som står bakom utseendet på Beyonce, Lady Gaga och Jennifer Lopez.

Knep som fixar trött hud i ett svep

Knepen du kommer lära dig alldeles strax kommer inte att återställa din trötts hud, men det de kan göra är att dölja alla fel och blemmor på ett ögonblick. För ibland så har vi inte tid att ge våra ansikten invecklade och förskönande behandlingar men behöver ändå se felfria ut med detsamma!

Vad ska man göra för att lyckas med detta?

  1. Använd en brun utan sol. Om man använder den systematiskt med 3-4 dagars mellanrum så kan du säkerställa att den solbruna huden du fick på sommaren kommer vara kvar över vintern. Att regelbundet använda ansiktsskrubb är också viktigt då den ser till att brun utan sol får en jämn utspridning. Du bör även få bort döda hudceller från ansiktet minst två gånger per månad om du vill få en fläckfri brun utan sol look. Om ansiktet ser dåligt ut på morgonen så kommer de bronzingpärlorna att fixa det på en gång. Inken kommer kunna se att din hud är trött och matt om du använder bronzingpuder.
  2. Dags att applicera lite smink som ger huden lyster. Använd ljusa ögonskuggor, highlighter pulver och bronzer, men inte den klassiska. Försök hitta en bronzer som har lite gyllende glitter så den kan reflektera ljuset. Detta hjälper till att dölja fel och få ditt ansikte att se piggare ut.
  3. Applicera lite rouge på kinderna. Detta är helt klart en fantastisk kosmetika som genast får ansiktet att se utvilat och friskt ut. men se till att inte använda den för mycket. Se till att denna färgade kosmetikan bara lätt märker ut kindbenen. Men andra ord så får rouge huden att se både frisk och ungdomlig ut, men med lagom använding. Du bör undvika rouge som är starkt roda, röd eller orange i färgen eftersom dessa nyanser kan framhäva blekheten i utseendet.
  4. Ta hjälp av naturliga oljor! När de appliceras på huden så får de omedelbart ansiktet att bli ljusare och vackrare. Det matta och trötta uttrycket i ansiktet kommer försvinna förvånansvärt snabbt. Om du vill få hud med lyster som imponerar så ska du kombinera en vald olja med en liten mänd av lös pärlögonskögga samt en droppe foundation. Sprid ut blandningen över ansiktet och/eller annan utvald del av kroppen. Effekten är helt otrolig. Det är bara att testa!
  5. Ett annat knep för att få ett ansikte som ser utvilat ut är rätt slags applicering av concealer på huden runt ögonen (de mörka circklarna). Det man behöver veta är att man inte ska paplicera den direkt under ögonen, utan lite lägre. Försök även att rita en triangel med concealern och sedan blanda ut den i huden. Om du vill att huden ska se fräsh ut så ska du använde en concelaer som är en eller två nyanser ljusare än den foundation du applicerat på huden.

Sist men inte minst så är det bra att tänka på att allt smink och till och med när det används med en högst betygsatt färgad kosmetika, inte kommer förbättra ansiktet om du inte först tar hand om huden. Med det i åtanke så bör man göra så gott man kan för att se till att ansiktet får ordentlig näring och återfuktning. En annan bra ide är även att gnida några iskuber över ansiktet innan man applicerar ansiktskräm eller toner. För att förenkla detta knepet så kan man linda in iskuberna i en ren trasa som ger dig mera kontroll över det frusna vattnet.