The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1%

The orsinary ansiktsserum med vitamin B3 och zink är bara en av många hudvårdsprodukter detta populära märket har att erbjuda. De recensionerna som  denna produkten får som är ganska positiva får den tack vare sin professionella formula som framställts för att kunna ge en intensiv behandling för huden. Du kan däremot se vissa åsikter från användare som tycker att effekterna som fås av The Ordinary kosmetika är för kraftiga och kan därför vara mer passande för behandlingar i en salong. Läs mer om The Ordinary ansiktsserum med vitamin B3 och zink och se själv om denna produkten är något för dig.

RECENSION AV THE ORDINARY ANSIKTSSERUM

Den officiella beskrivningen av The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% säger att formulan är utformad för fet hud och blandad hud som visar täcken på överbelastning. Med detta i åtanke så bör de som brukar få acne på huden och med hud som lätt blir irriterad samt de som har problem med T-zonen använda sig av detta ansiktsserumet med vitamin B och zink. Du finner mer information om The Ordinary ansiktsserumet här nedanför.

Storlek: 30 ml

Ingredienser och känsla:

Det går inte att förneka att The Ordinary är kända för hudvårdsprodukter som endast består av ingredienser av hög kvalitet. Vad gäller detta ansiktsserumet så är de två huvudingredienserna vitamin B vars koncentration når upp till 10% och zink vars koncentration är under 1%. Båda ämnena finns med i titeln på produkten eftersom The Ordinary serumet får sina egenskaper tack vare dom. Serumet tar till exempel hand om fet hud som är acne benägen som har blemmor så som pormaskar. Trots att ingredienslistan inte är lång och produkten passar för veganer så innehåller formulan dessvärre även vissa syntetiska ämnen som kan vara irriterande för vissa hudtyper.

Serumets konsistens är lätt och absorberas enkelt i huden. Man bör dock vara lite försiktig så ansiktsserumet av The Ordinary inte kan användas med alla hudvårdsprodukter. Till exampel så kan den inte användas tillsammans med vitamin C som många kvinnor vanligtvis använder för att få bort missfärgningar och förnya huden med.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Det är enkelt att applicera The Ordinary ansiktsserum med vitamin B3 och zink. Först gör man rent huden och sedan stryker man på några droppar av serumet och masserar lät in dom i huden. Lägg märke till att detta ansiktsserumet har en intensiv verkan så huden som det används på behöver därför extra skydd så man ska alltid följa upp appliceringen med antingen en fuktighetskräm eller naturlig olja.

Vilka fördelar kommer du att få om du regelbundet fortsätter att applicera The Ordinary ansiktsserum med vitamin B3 och zink? Resultaten beror på vilka problem det är som påverkar din hud. Om din hud till exempel har blemmor på grund av acne så kommer detta ansiktsserumet att ta hand om dem åt dig. Om du vill få bort pormaskar så kommer dtta ansiktsserumet att rengöra ditt ansikte och återställa hudens balans. Om din hud har den dåliga vanan av att bli fet och för glansig så kommer detta ansiktsserumet att balansera fettkörtlarna och därav minska seborré. Vid regelbunden använding under längre tid bör The Ordinary ansiktsserum läka överhuden, dock så finns det en risk att detta kan orsaka biverkningar så som uttorkad hud.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

 • kan appliceras både morgon och kväll
 • ger huden värdefullt zink och vitamin B3
 • har en lätt och gel-liknande konsistens och lämnar därav inte klibbiga rester på huden
 • vegan-vänlig formula
 • hjälper fettkörtlarna att fungera som de ska vilket betyder att den tar hand om seborré
 • motverkar irritationer och lindrar huden
 • balanserar hudens pH

Nackdelar:

 • har en hög koncentration av ingredienser
 • passsar inte för känslig hud
 • serumet kan inte användas med kosmetika som innehåller vitamin C
 • passar bäst för behandlingar i salonger
 • formulan innehåller vissa syntetiska ämnen
6.8 BETYG

Ingredienser:
6
Effektivitet:
9
Lätt att använda:
8
Kvaliteten jämfört med priset:
7
User Rating: 3 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar