Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate är ett väldigt populärt ansiktsserum för nattetid. Det är ett balsamerande koncentrat för huden som anses vara ett botemedel för svag hud. Då det är ett av de dyraste ansiktsserumen så föredras oftast dess ersättare framför originalet. Recensionerna antyder att det är ett bra ansiktsserum men inte det bästa som tillhör dess prisklass. Vilket betyder att du för samma pris kan skaffa bättre och effektivare produkter. Den goda nyheten är att om man önskar förbättra sin huds utseende med hjälp av Kiehl’s ansitksserum så kan man göra det ganska lätt och effektivt. Se vad detta populära ansiktsserum kan göra för dig och varför det kanske inte är det bästa valet i sin egna kategori.

RECENSION AV KIEHL’S FACE SERUM

Ser din hud trött och livlös ut? Du kan du ha nytta av Kiehl’s nattetids balsamerande koncentrat. Detta ansiktsserum verkar bra för uttröttad hud som har brist på näring och behöver förnyas. Lägg dock märke till att detta inte är ett avancerat serum och det är heller inte rekommenderat att användas för att ta hand om mer seriösa hudproblem. Det serumet är bra på däremot är att förse huden med den vanliga omsorgen som den behöver under natten. Vad bör du veta om Kiehl’s ansiktsserum? Här är vår recension.

Storlek: 15/30/50 ml

Ingredienser och känsla:

Det första som vi märker är informationen som säger att Kiehl’s ansiktsserum består av 99,8% naturliga ämnen. Detta är självklart ett stort plus, men behöver huden verkligen alla dessa ämnena? Två av dessa som formulan baseras på är: lavendelolja (eterisk olja) som lindrar irritationer, och squalane utvunnen från olivolja som hjälper huden hålla en balanserad fuktnivå. Den största delen av sammansättningen består av 10 naturliga oljor där majoriteten utgörs av eteriska oljor som kan irritera huden om de använda för ofta.

En annan sak som är bra att tänka på är att Kiehl’s Midnight Recovery ansiktsserum är mer som en ansiktsolja som även är tjockare än andra liknande produkter. På grund av detta så funkar den sämre ihop med vissa hudtyper, som tex fet hud.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Appliceringen av Kiehl’s ansiktsserum är långt ifrån svårt. Vanligtvis krävs bara två steg som är lätta att följa. Först behöver man göra rent huden ordentligt och sedan applicera 2-3 droppar av serumet och stryka ut det lätt över kinderna, pannan och hakan. Tillverkaren påpekar att hudvårdsprodukten är mest effektiv när den används helt själv vilket betyder att ansiktskräm inte behövs användas, men man bör då även inse att serumets effektivitet kan minska.

Vid daglig använding och om instruktionerna följs, kommer Kiehl’s Midnight Recovery ansiktsserum förbättra hudens elasticitet och dess textur. Dessutom lovar tillverkaren att effekterna blir synliga efter cirka 8 veckor och att huden får mer lyster redan efter första användingen. Användare påstår däremot att  dessa effekter tar mer tid att uppenbara sig, särskilt då det gäller uttorkad hud som har brist på näring. Å andra sidan kan man inte förneka att Kiehl’s serum får huden att se fräsh ut och den kan ses som ett kvalitativt tillskott till den dagligsa hudvårdsrutinen. Dock så är det ändå rekommenderat att den används tillsammans med andra produkter från varumärket Kiehl’s.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

  • den är baserad på naturligt balsamerande ämnen för huden
  • den anpassar sig till hudens naturliga rytm
  • den är rätt bra på att ta hand om huden och föryngra den
  • den innehåller naturliga vegetabiliskaoljor
  • den finns i tre storlekar
  • den säljs i en bekväm flaska med en droppar som är användarvänlig

Nackdelar:

  • den är för dyr i jämförelse med effekten den ger
  • örtaromen i serumet kan vara irriterande för vissa användare
  • serumet är endast utformat för nattlig applicering
8.2 BETYG

Ingredienser:
9
Effektivitet:
9
Lätt att använda:
10
Kvaliteten jämfört med priset:
5
User Rating: 4 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar