Estée Lauder Advanced Night Repair

Detta hudreparerande serumet av Estée Lauder väljs ofta av kvinnor som behöver en produkt som kan hjälpa dom bevara en hud som ser ung ut längre. Ändå så verkar det som att detta inte är det bästa ansiktsserumet. Hur kommer det sig? Jo, det är för att serumet inte passar idén om naturlig hudvård och mest av allt för att det är avsett för en nattlig skönhetsrutin och därav fått blandade recensioner. För att förtyliga detta så är vissa användare väldigt nöjda med effekterna som uppnås av detta ansiktsserumet medans andra hällre letar efter billigare och bättre val. Det finns några av dessa, särskilt då Estée Lauder Advanced Night Repair är ett av de dyraste ansiktsserumen som finns tillgängligt just nu. Läs vidare för att se varför denna formulan förtjänar sin titel som ett legendariskt nattligt ansiktsserum.

RECENSION AV ESTREE LAUDER ANSIKTSSERUM

Hud som rynkig, skadad, utan lyster och ser trött ut? Estée Lauder ser till att deras hudreparerande ansiktsserum tar hand om just dessa problemen. Trots att detta är en kosmetika som fokuserar mest på vuxen hud, åldrad och svag hud så kan den användas på alla sorters hudtyper. Dock så antyder recensionerna att detta ansiktsserumet inte fixar alla hudens problem. Läs vidare och ta reda på med i vår recension. 

Storlek: 30/50/75 ml

Ingredienser och känsla:

Estée Lauder Advanced Night Repair är baserad på den unika formulan av varumärket som heter Chronolux™. Det är en innovativ formula som är känd för att förbättra hudena natuliga föryngrande egenskaper. Det finns dock mer hos detta serum än bara denna mystiska beståndsdel då det även innehåller hyasluronsyra som ser till att fukten bevaras i huden. Serumet har även andra ingredeinser så som jästextrakt, komomillextrakt, coffein och många fler. Utan tvivel så är det en produkt rik på ingredienser, men detta bör dock inte alltid ses som en fördel eftersom huden inte brukar tycka om att bli utsatt för för många olika ämnen samtidigt.

Den goda nyheten är att trots att Estée Lauder ansiktsserum innehåller många ingredienser, så är kosmetikan inte för fet eller för tjock i konsistensen. Den täpper heller inte igen hudens porer och abserberas väl av huden. Så det är därmed att lätt ansitksserum.

De största fördelarna och bruksanvisning:

Tillverkaren rekommenderar att ansiktsserumet ska användas i den nattliga skönhetsrutinen. Det ska appliceras på renad hud och följad upp med en fuktighetskräm. Sprid några få droppar av serumet över ansiktet, nacken och bröstet genom att lätt massera in produkten. Det är lätt att göra och akiljer sig inte särskilt mycket från hur man applicerar liknande hudvårdsprodukter.

Ju noggrannare och ihärdigare du är med att applicera produkten dagligen, desto bättre resultat kommer du vara säker på att få. Men det är bra att vara beredd på att resultaten av Estée Lauder Advanced Night Repair inte kommer vara särskilt överraskande. Det är i och för sig ett bra återfuktande ansiktsserum som hjälper stram hud, minskar torrhet och ger dig ett lystrande utseende. Men då det gäller dess anti-ageing och föryngrande effekter så är de knappt märkbara, vilket är något som användare ofta påpekar i recensionerna. Men oavsett så ser ansiktet friskare ut samt även fräshare och mer utvilat efter det behandlats med detta serumet och detta är den största anledningen till varför denna produkten är så pass populär.

SAMMANFATTNING:

Fördelar:

  • tillgänglig i olika storlekar
  • ganska lätt och med en ko0nsistens som inte är för fet
  • återfuktar, lindrar irritationer och ger en frisk lyster åt huden
  • innehåller plantextrakt, vitaminer och hyaluronsyra
  • den finns tillgänglig online och i vanliga butiker
  • välutformad flaska med en bekväm droppare

Nackdelar:

  • priset är för dyrt med tanke på effekterna den åstadkommer
  • den stora mängden ingredienser kan bli för mycket för huden
  • sammansättningen är inte helt naturell
  • serumet är endast utformat för nattlig använding
7.9 BETYG

Ingredienser:
7
Effektivitet:
8
Lätt att använda:
9
Kvaliteten jämfört med priset:
7
User Rating: 4 (1 votes)

Skicka kommentar

Lägg Till Kommentar