Vad kommer ersätta Brahmi-olja i hårvård?

Brahmi-olja har använts i århundraden som en vacker och närande hårolja. Det är framställt från växter som härstammar från den ayurvediska medicinens rötter och har länge gått för att ha många vårdande egenskaper för håret. Det hjälper till att förbättra hårets elasticitet, minska håravfall, jämna ut torra, skadade, krusiga och spröda hårstrån och lämna håret silkesmjukt och glansigt. Det finns nu brakor som tillverkar olja som är lika effektiv som Brahmi-olja, som kan fylla dess frånvaro i hårvård.

Nyttiga ingredienser

Queen’s Hair Care olja är ett utmärkt alternativ som ersätter Brahmi-olja. Den innehåller hälsosamma ingredienser som arganolja, jojobaolja, mandelolja, niacin och biotin. Den mer speciella ingrediensen är Baobab-extrakt, också känd som Afrikas store förlängare. Det är rikt på vitaminer, mineraler, antioxidanter och nyttiga fettsyror. Baobab extrakt hjälper till att förbättra hårt hår och hårbotten, öka håret elasticitet, vitalitet och lyster och motarbetar torrt, skadat hår och förbättrar håroctaner. Queen’s Hair Care olja är 100% naturlig och kan användas dagligen för att ge din hårkvalitet förbättring.

Organiska oljor

Luseta Beauty Särskild Te-olja är ett natualt och ekologiskt alternativ för Brahmi-olja. Det är ett organiskt hårolja, framställd från japanska matchateetröväxter. Den innehåller en mängd antioxidanter som skyddar, stärker och oparfymerar håret. Det hjälper till att behålla hårets naturliga fukt, skyddar mot skadliga solstrålar, förebygger torrhet och ger håret en glansig glans. De andra oljorna som ingår i Luseta Beauty Special Tea Olive Oil är ekologiska högkvalitativa oljor som jojobaolja, arganolja, Kokosnötolja, hasselnötolja, tistelnötolja och nyponolja. Dessa oljor hjälper till att reparera frissigt och skadat hår.

Organiska essentiella oljor

Organic Pure Care Ayurvedic Hair Care Elixir är ett bra alternativ till Brahmi-olja för att hålla håret friskare och vackrare. Det är ett cocktail av organiska essentiella oljor som ingår avokado olja, jojoba ölja, mandelolja, nyponolja, arganolja och tea tree olja. Dessa oljor har många fördelar som att hydratisera och återfukta håret, ge näring, öka hårets vitalitet, göra det starkare och ge håret en glansig glans. Den innehåller också ayurvediska extrakt som Brahmi, Amla och Bringraj som ger håret näring och skyddar det mot solens skadliga strålar. Ayurvedic Hair Care Elixir innehåller också naturliga antioxidanter som skyddar håret mot miljöbelastande partiklar.

Organiska oljor

Organix Ren Tamanu Healing Oil Plus är en blandning av ekologiska oljor som hjälper till att läka och skydda håret. Det innehåller kokosnötolja, tamanuolja, buritiolja, jojobaolja och arganolja. De örtsamlingarna som ingår är lavendel, salvia, rosmarin, kamomill, melissa, anisa, malaleuca, indiskt lager, Patchouli och jasmin. Dessa örter har antiinflammatoriska, antiseptiska och antifungala egenskaper och hjälper håret att hålla sig friskt. Tamanu Healing Oil Plus hjälper också till att skydda håret mot skadliga miljöfaktorer som väder, solens strålar och kemiska produkter.

Organiska frönoljor

Avalon Organics Rejuvenating Argan, Hemp & Macadamia Abundance Hair Oil är ett hårolja alternativ som är gjord av ekologiska frönoljor som arganolja, hampaolja och macadamia olja. De hjälper håret att komma tillbaka till dess ursprungliga glans och vitalitet. Avaon Organics Rejuvenating Argan, Hemp & Macadamia Abundance Hair Oil innehåller också provitamin B5, naturliga antioxidanter och naturliga fettsyror som hjälper håret att låsa in fukt, förbättra flexibiliteten och vitaliteten hos håret, ge håret glans och motarbeta torrt, slitet och sprött hår. Denna olja är även Vegan och SLS-fri, vilket gör den särskilt lämplig för alla hårtyper.

Naturliga ingredienser

Sheamoisture Virgin Coconut Oil Daily Hydration Leave-in Treatment är ett extremt vårdande alternativ för Brahmi-olja. Det är utformad med naturliga ingredienser som ekologisk kokosolja och ekologisk sheabutter för att moisturize, läka och genom fuktighetsbevara håret. Dess naturliga antioxidanter hjälper till att förhindra oxidation och adressera torrt, skadat och sprött hår med en silkesmjuk glans. Denna lämpliga formula är skonsam nog för daglig användning och kommer att lämna ditt hår blivande hållbart, silkigt och glansigt.

Slutsats

Vad som kommer att ersätta Brahmi-olja i hårvård beror verkligen på vilka ingredienser du letar efter. Om du letar efter oljor som är bra för olika hårty