Nyheter för Hairmaniaker leveranser från BaByliss Paris – Håraccessoarer – Digital Sensor värme rullar

Om du är en fanatisk hairmaniak som inte kan ligga stilla, är du inte ensam. BaByliss Paris har några fasansfulla nyheter för hairmaniater som du inte vill missa. Det nya produktsortimentet inkluderar den Digital Sensor Värmrullar , vars avancerade teknologi gör det enkelt att skapa häpnadsväckande frisyrer.

En av de största nyheterna från BaByliss Paris är den Digital Sensor Värmrullar . Denna uppvärmd rullar är ett perfekt verktyg för att skapa alla typer av frisyrer. Med en avancerad digital sensor teknologi, rullarna ger en hög nivå av kontroll. Rullarna kommer med fyra nivåer av värme som låter dig skapa häpnadsväckande resultat.

att använda Digital Sensor Värmrullar är mycket enkelt. För att ansluta dem, allt du behöver göra är att anslut dem till en vägguttag med den medföljande elkabeln. För att sänka eller öka värme, kan du enkelt justera batteriluckan som sitter bakpå rulla. När du har kopplat in den börjar den att värma upp rullarna och när den når önskad temperatur, iakttar den automatiskt denna temperatur tills den stängs av.

Förutom att de är enkla att använda, har Digital Sensor Värmrullar också ett stilfullt utseende. Utöver deras stilrena design av glas, har rullarna också en kommunikationsindikator som är särskilt gjord för att användaren ska kunna se temperaturinställningen. Den har också en avstängningsknapp som är perfekt för att förhindra överhettning.

Med Digital Sensor Värmrullar kan du skapa det perfekta håret den dag du vill. Med hjälp av den digitala sensortekniken är det inte längre nödvändigt att kontrollera temperaturen på håret på egen hand, vilket gör det mycket enkelt att använda enheten. Om du letar efter ett verktyg för att skapa professionella frisyrer på nolltid, är Digital Sensor Värmrullar det perfekta valet.

Fördelar med Digital Sensor Värmrullar

 • Avancerad teknik med digital sensorer
 • Fyra nivåer av värme
 • Enkel att använda
 • En stilfull design
 • Kommer med en temperaturvakt
 • Avstängningsknapp för att förhindra överhettning
 • Låt dig skapa professionella frisyrer på nolltid

I tider med coronaviruset har den digitala sensortekniken gått från en trevlig detalj till ett måste. Med den här aktuella teknik har vi at hålla värmen utan att vara oroliga för att utsätta oss själva för risk. Oändliga lockar och vågor är fortfarande möjliga utan någon risk för att bli sjuk.

Om du har erfarenhet av användning av heta produkter som kräver hantering av höga temperaturer, är detta definitivt tekniken du borde överväga. Med den här tekniken, eliminerar du alla risker som kan förekomma i samband med användning av heta stylingprodukter.

På BaBylisss Paris kan du hitta alla tillbehör du behöver för att skapa felfria hår. De har ett brett utbud av locktänger, curling järn, gummiband, böjningar och mycket mer. Alla deras produkter är utformade för att hjälpa dig att skapa fantastiska lockar, vågor och frisyrer som kommer att imponera på dina vänner.

För dem som vill uppdatera sina stylingrutiner är BaByliss Paris den perfekta platsen för att shoppa. Med sina nya tillbehör och produkter kommer du aldrig behöva oroa dig för att falla in i en stylingträl. Deras produktsortiment uppdateras regelbundet för att ge dig mesta möjliga mångsidighet och variabilitet när det gäller styling.

Så här använder du Digital Sensorvärmrullar

 1. Först måste du knyta loss den medföljande elkabeln och ansluta den till en vägguttag.
 2. Öppna batteriluckan som sitter bakpå rullen och justera nivån av värme som du vill ha.
 3. När den har nått den nivå av värme som du har ställt in, börjar den att hålla temperaturen se.
 4. Börja styla håret efter dina önskemål och när du är färdig, stäng av rullarna genom att trycka på knappen.

BaByliss Paris är ett företag som vet vad hairmaniacks som letar efter. Förutom deras senaste produkter har de också ett brett utbud av håraccessoarer för dem som letar efter saker som kan läggas till för ytterligare variation. Med sin innovativa design och sitt köpvänliga pris, är det lätt att hitta något som passar dina stylingbehov. Om du letar efter en plats där du kan hitta alla dina håravtal och behöver, bege dig till BaByliss Paris och du kommer att vara det kungarike av styling.