Hitta doften för din stjärntecken!

Hittar du det svårt att välja doft? Kanske är det dags att prova ett horoskop tillvägagångssätt för att hitta en parfym som du kommer älska? Varje stjärntecken har inbyggda egenskaper som gör dem unika, i detta inlägget kommer vi att prata om hip tekniken att hitta den perfekta doften för din signatur.

Vad är parfym?

Parfymer är konstgjorda dofter som är framställda för att lukta godare än den naturliga scenten som huden och håret har. Utöver att göra en person luktar godare, gör parfyma det också möjligt att skapa en unik och personlig lukt som ger goda vibbar.

Parfym är oftast att hitta i form av olika sprays, doftljus och rumsdofter. Dessutom kan parfymer vara mer permanenta som eau de parfum eller parfymolja. Det finns olika parfymmärken som är kända för att skapa doft som svåra att motstå. Som exempel har både Chanel och Dior världsberömda oljor.

Horoskop

Horoskop är baserat på stjärntecken och anses vara ett brädspel som relaterar till livets olika faser. Tekniken har använts sen urminnes tider för att förutsäga framtiden i det dagliga livet och även för att identifiera en individs personliga attribut.

Med stjärntecken som referens, har olika dofter associerats med varje signatur. Dessa lukter och droger har utvärderats för att associera varje stjärntecken till en unik och distinkt arom. Dessa doftkarakteristiska är unika för varje stjärntecken och associeras också med deras personliga egenskaper. För att ge dig en idé om varje parfyms speciella attribut, har jag sammanställt denna förteckning.

Vattumannen

Vattumannen (januari 20-februari 18) är kända för att vara intelligenta, viljestarka och originella. Ofta föredrar de att inte följa flocken och göra saker som är lite frånvarande från mainstream. För att återspegla dessa egenskaper föreslår jag att vattumannen letar efter en fresk blend av aromer som Koral, Magnolia och Iris. Koral för att spegla deras unika personlighet,Magnolia för deras lyhördhet och Iris för att visa deras djupa tänkare.

Fiskarna

Fiskarna (februari 19-Mars 20) är kända för sina innerliga och empatiska egenskaper. De har en förmåga att medla och förstå olika situationer som har förmågan att inspirera andra människor. De plattformar som Fiskarna bör leta efter parfymaromer är vanilj; för deras lätthet, bergamott för deras varma personlighet och ros; för deras största styrka – medkänsla.

Väduren

Väduren (Mars 21-April 19) är kända för sitt handling inriktade temperament och drive. De älskar att ta initiativ till nya projekt och att ständigt inkludera nya tecken. Väduren ideala parfym gestaltningar innefattar; Cederträ, Ambergris och Sandelträ. Cederträ för att konfrontera andras upåverkan, Ambergris som en signal för välbefinnande och Sandelträ för att illustrera deras drivna vilja.

Oxen

Oxen (April 20-Maj något) är kända för att vara ambitiösa och att ha en stark inre karaktär. De älskar att leda och styrs av kärlek till detaljer. För att belysa dessa egenskaper kommer Oxen att njuta av dofterna Patchouli, Guld och Bergamott. Patchouli för att visa deras empati, Guld för deras älskande ambition och Bergamott för att balansera deras exekutiva kvaliteter.

Tvillingarna

Tvillingarna (Något 21-Juni 20) är kända för att vara obekymrade, energiska och lite satiriska. De älskar att ta life light-heartedly och är naturliga ledare. För att upplösa dessa egenskaper kommer tvillingarna att uppskatta aromer av Vetiver, Vit Té och Yuzu. Vetiver för att som ett tecken på lekfullhet, Vit Té för deras färdigheter i att hantera olika situationer och Yuzu för deras omväxlande personlighet.

Kräftan

Kräftan (juni 21-Juli 22) är kända för att vara lojala, lugna och vara försiktiga.De älskar att ha ett lugnt och sammanhållet hem och föredrar mellansnittet i aspekter av deras liv. För att uttrycka dessa egenskaper blanda Kräftan följande aromer; Bergamott, Sedativ och Ingefära. Bergamott för att visa deras introspektiva art, Sedativ för deras känsla av fred och Ingefära för att återspegla deras lojala karaktär.

Lejonet

Lejonet (Juli 23-Augusti 22) är kända för att vara selviska, samvetslösa och tapper. De älskar att visa upp för världen och är inte rädda för att testa några fräcka ideer. För att framhäva deras stora egenskaper ska Lejonet prova sig fram till aromer som Lavendel, Bergamott och Musk. Lavendel för att förmedla deras säregna kärlek, Bergamott för deras självuppskattande inställning och Musk för att sätta en unik och naturlig mocka.

Jungfrun

Jungfrun (Augusti 23