Introducerande Givenchy Hydra Sparkling – den revolutionerande ansiktsmaskens skumform

Ett av de största namnen inom lyxmode och skönhet- Givenchy- hade nyligen introducerat en revolutionerande ansiktsmask för att följa deras hyllade Skin Power-linje. Givenchy Hydra Sparkling är en ansiktsmask i skumform som har utvecklats för att bättre och effektivare binder fukt, samt ge en djup spegelglans till huden. Det har kombinerat glädje och hälsa till en ultraljudsen-upplevelse och är det perfekta sättet att lysa upp ansiktet efter en trött dag.

Givenchy Hydra Sparkling är byggd för att bekämpa den torrhetshuvudvärk som orsakas av miljöfaktorer som föroreningar och stressandand hud. Den är fullspäckad med närande ingredienser, du får även färska ingredienser som ingår som AHA-syror, mjölksyra och ros extrakt.

Sentetiskt tekniska foam-form som är unik till Givenchy Hydra Sparkling är speciell designad för att låta det absorbera bättre och mer effektivt in i hudens porer. Det är ett snabbt och lätt att strykamasken som erbjuder ett unikt slätare utseende som håller sig hela dagen. Ansiktsmasken är speciell designad för att låta de fuktgivande ingredienserna långsamt sippra in i hudens porer, så att det inte bara ger en ögonblicklig fukt boost, utan också återfuktar huden om och om igen.

Givenchy Hydra Sparkling får en ksepial smak och känsla som är helt unik och klockren. Det ger en slät och fuktgivande glöd som kommer att vara märkbar lång efter att man tagit bort den. När man introduceras med masken, kommer en silkeslen och flytande kräm som snabbt migrerar på huden och binder fukt. Huden känns omedelbart mjuk på touch, samt får lyster hela dagen!

Trots att ansiktsmasken bara varar i omkring 15 min, rekommenderar många att använda den åtminstone en gång i veckan. Den hjälper till att kapsla in huden fukt hela året runt och är det perfekta sättet att komplettera din vanliga hudvårdsrutin.

Att använda Givenchy Hydra Sparkling

När du använder Givenchy Hydra Sparkling, se till att rengöra huden noggrant med en mild tvål innan applicering. Detta kommer att hjälpa till att öppna upp hudens porer, så att masken kan absorberas effektiv hudens porer och fylla den med fukt. Applicera ett tunt lager av Givenchy Hydra Sparkling – låt det sedan sitta på huden i cirka 10 till 15 minuter innan det försiktigt tvättas bort med ljummet vatten.

Tack vare sin snabba och lätta natur, bör Givenchy Hydra Sparkling enkelt kunna infogas i din vanliga skönhetsrutin. Det är en mjuk mask som kan användas dagligen, beroende på den torra hud som du behöver behandla. Om du inte har några problem med torrhet, rekommenderar vi att använda masken minst en gång i veckan.

De fantastiska fördelarna med Givenchy Hydra Sparkling

Givenchy Hydra Sparkling är en effektiv mask i skumform som låter de närande ingredienserna absorberas effektivt in hudens porer. Det är snabbt och lätt att använda och innehåller enastående närande ingredienser som AHA syror, mjölksyra och extrakt från vildros. Dessa ingredienser är exakt vad som gör masken så mjuk och fördelaktig.

 • It binds fukt och återfuktar huden
 • It bekämpar de miljöfaktorer som orsakar torrhet
 • It ger huden en liten boost i lyster och mjukhet
 • It förbättrar kvaliteten på hudens barriärefunktioner
 • It har kombinerat glädje och hälsa till en ultraljudsen-upplevelse
 • It kan appliceras dagligen eller veckovis

Givenchy Hydra Sparkling är perfekt för att förbättra hudens utseende och ta hand om en torr hud. Den är helt fri från parabener och paraffin och är kliniskt testad för att ge optimal komfort och behandling. När du använder denna ansiktsmask, får din hud noga kuratera och närande ingredienser som håller huden återfuktad hela året runt. Ansiktsmasken garanterar följande fördelar:

 • It hydrates hudytan för att öka spänst och hålla den mjuk
 • It hjälp att minimera föroreningar och externa agens som orsakar hudtorrhet
 • It ger huden en liten boost av lyster och mjukhet
 • It håller huden återfuktad och skyddad från miljöfaktorer
 • It skapar ett naturligt och starkt barriärskydd mot skadliga miljöförhållanden
 • It rengör och vårdar huden på djupet

Conclusion

Givenchy Hydra Sparkling- ansiktsmasken med mjuk skumform är en revolutionerande formulering till den ultraljudsiga-upplevelsen. Det är fylld med fuktgivande ingredienser som bekämpar osunda miljöfaktorer, bevarar återfuktning och är ett effektivt sätt att ge huden en förnyad lyster. Masken är rik på essentiella ingredienser som AHA-syror, mjölksyra och ros extrakt. Det låter alla ingredienser absorberas snabbt och effektivt in hudens porer för att förbättra fuktbalansen och förebygga torrhe